Meldgaard Miljø A/S

Vi ser et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder, også private, med at indfri deres fulde potentiale med hensyn til korrekt sortering og genanvendelse.

Hos Meldgaard Miljø A/S’ afdeling for erhvervsaffald har vi stor erfaring med at finde den bedste affaldsløsning til din virksomhed.
Vi har et stort udvalg af containere og kommer og tømmer dem, når du har behov for det.

Som nævnt hjælper vi også private, der har behov for at leje en container. Måske skal du renovere huset og står med en masse byggeaffald eller har brug for en container til al haveaffaldet. Kontakt os og vi rådgiver dig til den bedste løsning.

Som i alle andre afdelinger følger personalet naturligvis dansk overenskomst og har de miljøuddannelser og certifikater, der er nødvendige i branchen.

Du kan læse vores salgs- og leveringsbetingelser her.

En del af Meldgaard Gruppen

Meldgaard Gruppen er en privatejet virksomhed fra 1970, som består af 18 selvstændige afdelinger hovedsageligt fordelt på selskaberne Meldgaard A/S, Meldgaard Miljø A/S og Meldgaard Transport A/S. Vores hovedkontor er i Aabenraa i Sønderjylland. Fælles nøgleord for hele koncernen er kvalitet, service og fri omgangstone. Til at understøtte selskaberne, har vi en professionel stab bl.a. bestående af specialister inden for HR, indkøb, jura, kvalitet, IT, markedsføring og økonomi.

Meldgaard Miljø A/S blev etableret tilbage i 1989. Selskabet er i dag delt op i flere forskellige afdelinger; Restprodukter, Erhvervsaffald og Dagrenovation.
I Restprodukter tager vi os primært af slagger og forurenet jord.
Hos Meldgaard Miljø A/S har du som erhvervsdrivende mulighed for at aflevere din virksomheds affald på et af vores miljøcentre, hvor vi varetager vi mange typer affald, eksempelvis beton, tegl og brokker, plast samt jern og metal. Vi har miljøcentre i AabenraaMarstrup og Kolding.
Ud over miljøcentrene varetager Meldgaard Miljø A/S også dagrenovationen i flere kommuner.
Dagrenovationen har eksisteret siden 1976. Vi står vi for indsamling af dagrenovation hos ca. 20 % af alle husstande i Danmark.

I Meldgaard A/S er selskaberne Meldgaard Handel, Meldgaard Pet, Meldgaard Hydraulik og Meldgaard Silikat. Her sælger vi alt fra kæledyrsprodukter og lastbilhydraulik til blæsemidler og entreprenørmaskiner.

Meldgaard Transport A/S varetager primært transport af løst gods til større byggerier, entreprenøropgaver samt bulktransport.

Du kan læse meget mere om Meldgaard og de forskellige afdelinger her.