Om os

Vi ser et stort potentiale i, at vi i Danmark bliver bedre til sortering af affald. Derfor hjælper vi alle typer af virksomheder med at indfri deres fulde potentiale med hensyn til korrekt sortering og genanvendelse.

Hos Meldgaard Transport A/S’ afdeling for erhvervsaffald har vi stor erfaring med at finde den bedste affaldsløsning til din virksomhed.
Vi har et stort udvalg af affaldscontainere og kommer og tømmer dem, når du har behov for det.

Som i alle andre afdelinger følger personalet naturligvis dansk overenskomst og har de miljøuddannelser og certifikater, der er nødvendige i branchen.

En del af Meldgaard Gruppen

Med hovedsæde i Aabenraa

Meldgaard Gruppen er en familieejet virksomhed fra 1970, som består af 14 selskaber fordelt på områderne handel, transport og miljø. Fælles nøgleord for hele koncernen er kvalitet, service og fri omgangstone.
Til at understøtte selskaberne, har vi bl.a. en professionel stab bestående af specialister inden for HR, indkøb, jura, kvalitet, IT, markedsføring og økonomi.

Miljøcentre

Hos Meldgaard Miljø A/S har du som erhvervsdrivende mulighed for at aflevere din virksomheds affald på et af vores miljøcentre.
Vi har miljøcentre i Aabenraa, Marstrup og Kolding.

Dagrenovation

I Meldgaard Miljø A/S – dagrenovation  står vi for indsamling af dagrenovation hos ca. 20 % af alle husstande i Danmark.
Henvender du dig vedrørende dagrenovation, kan du se mere ved at klikke her.
JOB I MELDGAARD GRUPPEN
LÆS MERE OM MELDGAARD GRUPPEN